Порошенко підписав указ про виділення Молдові гумдопомоги

Читать на русском
Україна має намір надати гуманітарну допомогу Республіці Молдова, відповідний указ підписав президент України Петро Порошенко.

Україна має намір надати гуманітарну допомогу Республіці Молдова, відповідний указ підписав президент України Петро Порошенко.

Указ №118/2017 від 28 квітня 2017 оприлюднено в п'ятницю на сайті глави держави, пише «Слово і Діло».

«З метою сприяння в подоланні наслідків кризової ситуації, що склалася в Республіці Молдова через потужні снігопади, відповідно до статті 10 Закону України «Про гуманітарну допомогу» постановляю: надати гуманітарну допомогу Республіці Молдова; Кабінету міністрів України забезпечити надання гуманітарної допомоги Республіці Молдова», - сказано в документі.

Сума гумдопомоги, що виділяється, в указі не зазначається.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України схвалив надання Молдові гуманітарної допомоги на суму 10 млн грн для ліквідації наслідків негоди.

Раніше повідомлялося, що Республіка Молдова не прагне стати членом Північноатлантичного альянсу НАТО ні в короткостроковій, ні в довгостроковій перспективі.

А 10 квітня в Молдові в пілотному режимі запустили систему електронних закупівель, створену на базі української системи Prozorro.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: