У Києві до Євробачення запустять річкові трамваї

Читать на русском
Кличко пообіцяв до Євробачення запустити в Києві 7 річкових трамваїв, які зв'яжуть правий і лівий береги столиці, а також Київ з іншими містами.
Річковий трамвай

**Річковий трамвай розпочне роботу на початку травня. Він сполучатиме правий і лівий береги столиці, а також Київ з іншими містами. **

Про це під час інспекції реконструкції Поштової площі 25 квітня заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика, пише «Слово і Діло».

Наразі один з цих річкових трамваїв уже відремонтований, у перших числах травня він курсуватиме між Поштовою площею і набережною біля МВЦ.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє що до кінця 2017 року у Києві буде 100 нових автобусівСказано 4 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Сподіваюся, що річковий трамвай працюватиме у Києві не тільки під час Євробачення. Ми плануємо, що він курсуватиме не тільки в межах столиці, а й сполучатиме Київ з іншими містами, зокрема, з Каневом», - сказав Кличко.

На оновлення доріг в Україні знадобиться не менш ніж 250 роківЕксперт дорожньої галузі розповів, чи зміняться українські дороги в 2017 році, та чому ямковий ремонт найбільш зручний для чиновників.

«До пісенного конкурсу ми запустимо 7 річкових трамваїв, а якщо навантаження буде великим – додамо ще 3», - відзначив мер.

Він також наголосив, що незабаром відкриють реконструйовану Поштову площу.

Раніше Кличко підписав розпорядження про капітальний ремонт моста від вул. Сабурова (Троєщина) через колії швидкісного трамвая.

Нагадаємо, що «Київпастранс» повідомив про зміну графіка роботи трамваїв №№ 1,3,18 і автобусного маршруту № 1Т в зв'язку з заміною шляхів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: