Кличко пообіцяв відремонтувати міст на Троєщині

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв відремонтувати міст від вулиці Сабурова через колії швидкісного трамвая на Троєщині.
Троєщина

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про капітальний ремонт моста від вул. Сабурова (Троєщина) через колії швидкісного трамвая.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

За інформацією, замовником проектування та виконання робіт визначена комунальна корпорація «Київавтодор». Їй доручено визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання капітального ремонту.

Крім того, «Київавтодор» повинен в установленому порядку розробити, погодити з Нацполіціей і подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період капітального ремонту шляхопроводу.

Міські легенди України. Київ: станція метро «Львівська брама»«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених найбільш нагальним проблемам різних міст і регіонів України, котрі влада не може вирішити роками, оглядом історії питання й обіцянок політиків щодо будівництва станції київського метро «Львівська брама».

Фінансування проектних і будівельних робіт буде здійснюватися за рахунок коштів міського бюджету.

Нагадаємо, що китайський Консорціум запропонував допомогу у будівництві метро на Троєщину та Подільсько-Воскресенського мосту.

Зазначимо, що 27 березня 2017 року Кличко заявив, що оновлений шляхопровід на проспекті Науки заплановано ввести в експлуатацію до 1 вересня 2017 року. Побачимо, чи зможе чиновник виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: