Україна припинила подачу електроенергії в ОРЛО

Читать на русском
Національна енергетична компанія «Укренерго» повідомила, що з 25 квітня подача електроенергії на територію ОРЛО припиняється.

Національна енергетична компанія «Укренерго» повідомила, що з 25 квітня подача електроенергії на територію ОРЛО припиняється.

Про це повідомляється на сторінці компанії в Фейсбуці, пише «Слово і Діло».

В «Укренерго» повідомили, що рішення було ухвалено в зв'язку з відсутністю оплати за поставлену і спожиту електроенергію.

  Відзначається, що дії будуть виконані відповідно до вимог держпідприємства «Енергоринок».

Причиною є несплата протягом тривалого часу за поставлену і спожиту на неконтрольованій території електроенергію.

Судам в Україні заборонили використовувати абревіатуру «ДНР/ЛНР»ВСУ з розгляду цивільних і кримінальних справ заборонив судам нижчих інстанцій використовувати в своїх рішеннях назви «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка» на позначення тимчасово окупованих територій Донбасу.

Раніше повідомлялося, що ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» з 25 квітня, згідно з рішенням Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та ДП «Енергоринок», припинить поставки електроенергії в неконтрольовану Києвом частина Луганської області.

«ЛЕО» неодноразово зверталося до уряду України з проханням ухвалити рішення про обмеження або припинення подачі електроенергії на неконтрольовану територію через відсутність її оплати.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів бойовиками була пошкоджена ЛЕП «Орловка-Колгоспна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: