Учасникам і гостям «Євробачення» обіцяють спрощений режим пропуску на митниці

Читать на русском
ДФС заявила про готовність забезпечити максимально високий рівень обслуговування всіх іноземних представників, які приїдуть в нашу країну на Євробачення.

Іноземним учасникам та гостям пісенного конкурсу «Євробачення-2017» Державна фіскальна служба України забезпечить спрощений режим проходження митних формальностей.

Про це заявив в.о. голови служби Мирослав Продан в ході відеоселектора в ДФС за участю представників Держприкордонслужби України, повідомляє прес-служба ДФС, передає «Слово і Діло».

«ДФС готова забезпечити максимально високий рівень обслуговування всіх іноземних представників, які приїдуть в нашу країну на «Євробачення». Для них буде діяти спрощений режим пропуску через митний кордон. Оформлення всіх матеріалів, продукції та технічного обладнання, необхідних для конкурсу, буде здійснюватися оперативно», - заявив він.

Продан підкреслив, що для врегулювання організаційних питань пропуску іноземних учасників представники ДФС досягли домовленості з фахівцями інших міністерств і відомств, залучених до проведення конкурсу.

За словами в.о. голови ГФС, до здійснення митних формальностей будуть залучені найбільш досвідчені фахівці, підготовлені до оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникнути під час оформлення, з суміжними службами.

Конкурс «Євробачення-2017» відбудеться в Києві у травні. Як очікується, його можуть відвідати близько 15-20 тисяч іноземних гостей.

Напередодні проведення «Євробачення» у столиці запровадять «діалогову поліцію», покликану знижувати рівень конфліктності учасників масових заходів шляхом постійного контакту і роз'яснення своїх прав і обов'язків.

Перший заступник КМДА Геннадій Пліс повідомив, що заходи з підготовки до проведення " Євробачення-2017 вимагають додаткових ресурсів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: