Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко запевнив, що інфраструктуру навколо МВЦ, де проходитиме «Євробачення», буде упорядковано

Під час засідання оргкомітету з підготовки до «Євробачення» 13 вересня 2016 року мер Києва Віталій Кличко запевнив, що благоустрій територій, прилеглих до офіційних локацій конкурсу, буде проведено на найвищому рівні. Він відзначив, що столична влада сконцентрується на ремонті доріг та облаштуванні інфраструктури навколо МВЦ, де проходитиме конкурс, зокрема знесуть всі незаконні МАФи. Також у планах реконструкція Микільсько-Слобідської набережної.
Виконано
Сказано 13 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=2079
  • https://www.slovoidilo.ua/2017/03/16/novyna/suspilstvo/yevrobachennya-2017-kyyivska-vlada-zavorushylasya-remontom-dorih
  • https://www.facebook.com/ivangrebenyuk/posts/1469574273087604
  • http://ukranews.com/news/494237-u-areny-evrovydenyya-2017-kommunalshhyky-polozhyly-asfalt-v-obkhod-pryparkovannogo-avto
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=2419
  • https://www.youtube.com/watch?v=NYhTBjl0xvA
  • https://youtu.be/cz-gLYq3z2k?t=23m10s

Результат

5 травня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко перевірив станцію метро "Лівобережна" після завершення ремонтних робіт, проінспектував облаштування території навколо Міжнародного виставкового центру та заявив, що місто виконало свої зобов'язання щодо підготовки до Євробачення на всі 100%. Кличко оглянув ремонт східного та західного вестибюлів станції метрополітену. Тут замінили сигналізацію, встановили енергозберігаюче освітлення, замінили облицювання, оновили пасажирську автоматику та вентиляцію, встановили нову огорожу. Мер столиці також оглянув облаштування території навколо МВЦ. Тут повністю завершені роботи з капітального ремонту вул. Митрополита Шептицького, на якій було облаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття та проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки. Завершено комплекс робіт з асфальтування і на вул. Раїси Окіпної. Крім того, в експлуатацію запущено нові світлофори. Міський голова також оглянув нову набережну на Микільській Слобідці та оновлений сквер, де висадили дерева та кущі, розбили клумби та встановили нові лави і нові сучасні смітники.

ВИСНОВОК: до початку «Євробачення» в Києві проведений масштабний благоустрій території навколо локацій проведення конкурсу.