Жителі Балаклії отримають грошову компенсацію за втрачене житло

Читать на русском
У місті Балаклія відновленню не підлягають чотири багатоквартирних і два приватних будинки. В результаті ці люди отримають кошти на купівлю нового житла замість зруйнованого вибухів на складі Міноборони.

Близько трьох десятків сімей у місті Балаклія отримають кошти на купівлю нового житла замість зруйнованого в результаті вибухів на складі Міноборони.

Про це заявив голова Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський, передає «Слово і Діло».

«Ми зараз готуємо відповідні документи до Кабінету Міністрів про відшкодування вартості ушкоджень, щоб люди могли придбати собі житло. Буде виданий фінансовий ресурс, щоб люди придбали житло. Вільного житлового фонду в Балаклії немає», – сказав Масельський.

Аваков назвав вибухи в Балаклії терактом з боку РФНаступного тижня прокуратура повинна оприлюднити результати розслідування вибухів у Балаклії.

За його словами, відновленню не підлягають чотири багатоквартирних будинки і два приватних будинки. У загальній складності, в цих будинках проживали 27 сімей.

Зараз до відновлення пошкоджених будівель залучені до 500 будівельників.

«Станом на 13 квітня вже відновлено 60% покрівель та вставлено 62% вибитих вікон. Відновити пошкоджені покрівлі планується до Великодня, а до 1 травня – вставити нові вікна», – зазначив Масельський.

Раніше була названа сума завданих збитків від вибухів у Балаклії.

Нагадаємо, зону забруднення в районі Балаклії зменшили до 200 метрів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: