Главу ФДМ у Київській області та його заступника затримали на хабарі

Читать на русском

У прокуратурі Київської області спільно зі Службою безпеки затримали главу регіонального відділення ФДМ та його заступника.

Прокуратура Київської області спільно зі співробітниками Служби безпеки України викрила керівника регіонального відділення Фонду державного майна України у Київській області та його заступника на хабарі в розмірі 32 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

Службовці вимагали та отримали від приватного підприємця 32 тисячі гривень неправомірної вигоди за підписання акту звірки про відсутність заборгованості перед регіональним відділенням Фонду державного майна України по сплаті орендної плати за договорами оренди індивідуально визначеного нерухомого майна, що належить до державної власності.

При одержанні неправомірної вигоди зловмисники затримані за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України.

В даний час проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин скоєного кримінального злочину.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання затриманим особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, НАБУ закінчило розслідування справи про хабарі помічниці судді.

Раніше прокурор Львівської прокуратури попався на хабарі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: