Прокурор Львівської прокуратури попався на «мізерному» хабарі

Читать на русском
ГПУ затримала прокурора Львівської місцевої прокуратури за вимагання і одержання неправомірної вигоди в розмірі 12 тисяч гривень.

ГПУ затримала прокурора Львівської місцевої прокуратури за вимагання і одержання неправомірної вигоди в розмірі 12 тисяч гривень.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в facebook, пише «Слово і Діло».

Прокурор і юрист першого класу Микола Каліфіцький підозрюється в отриманні хабара від обвинуваченого у кримінальній справі за сприяння в обранні найбільш м'якої міри покарання.

При одержанні неправомірної вигоди в розмірі 12 тисяч грн корупціонер затриманий згідно з ст. 208 КПК України.

Порошенко підписав закон про е-декларуванні антикорупційних організаційЗакон про електронне декларування підписаний Президентом Петром Порошенко і повернутий у Верховну Раду України.

Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події. В цей час проводяться невідкладні слідчі дії та обшуки за місцем роботи фігуранта, повідомив генпрокурор.

Як повідомлялося, під Києвом «скромний» сільський голова погорів на хабарі в 250 тисяч євро. Також в Київській області затримали за хабар заступника начальника слідчого відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: