Погода на завтра: скандинавський циклон принесе дощі та похолодання

Читать на русском
Погоду в Україні 30 березня будуть визначати атмосферні фронти, що переміщуються із Скандинавії.

Погоду в Україні 30 березня будуть визначати атмосферні фронти, що переміщуються із Скандинавії.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише «Слово і Діло».

Найменший вплив фронти нададуть на погоду Закарпаття і південних областей, де очікується невеликий дощ, який пройде місцями, за досить високої температури: вночі 2-7 ° тепла, вдень 12-17 °.

На решті частини території вночі очікується помірний дощ (у Чернігівській, Сумській та Харківській областях з мокрим снігом), вдень невеликий дощ, у північних областях без істотних опадів. Температура протягом доби 4-9 ° тепла, на півночі Лівобережжя та в східних областях вночі 0-5 ° тепла; на високогір'ї Карпат вночі та вдень 0-3 ° тепла. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-18 м/с.

Вдень дощі, вночі заморозки. Прогноз погоди в Україні на початок тижняСиноптики розповіли, якою буде погода в Україні на початку робочого тижня: жителям північного сходу варто брати з собою парасольки.

У Києві - вночі дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-18 м/с. Температура протягом доби 5-7 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 30 березня найвища температура вдень була +20,2 в 1968 р, найнижча вночі -12,4 в 1942 р.

31 березня - без опадів, лише на півночі Лівобережжя вдень невеликий дощ. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1 ° тепла 5 ° морозу, вдень 6-11 ° тепла, на заході 10-15 °.

У Києві без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2 ° морозу, вдень 8-10 ° тепла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: