Вдень дощі, вночі заморозки. Прогноз погоди в Україні на початок тижня

Читать на русском
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на початку робочого тижня: жителям північного сходу варто брати з собою парасольки.
Фото з відкритих джерел

У понеділок, 27 березня, погоду на більшій частині території країни визначатиме не дуже холодна повітряна маса, опади очікуються на північному сході країни.

На півночі лівобережної частини України можливий дощ із мокрим снігом, повідомляє «Слово і Діло».

В цілому опади по території країни в перший день робочого тижня будуть несуттєвими. Вітер синоптики прогнозують північно-західний, 7-12 м/с, місцями, крім південної України та Закарпаття, пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі складе від 2 градусів тепла до 3 морозу; вдень на Лівобережжі – 4-9 градусів вище нуля, на решті території – 7-12 градусів; в Карпатах уночі очікуються 2-7 градусів морозу, вдень близько нуля.

У Києві доба пройде без істотних опадів, вночі температура повітря складе 0-2 градуси, вдень – 8-10 тепла.

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

У вівторок, 28 березня, також очікується невеликий дощ на сході країни, на північному сході – з мокрим снігом. Вітер прогнозують західний, північно-західний, 7-12 м/с, у східних областях та на півночі Лівобережжя місцями пориви 15-20 м/с.

Вночі температура по країні складе 0-6 градусів вище нуля, в лівобережній частині України – від 3 морозу до 3 градусів тепла. Вдень у східних областях стовпчики термометрів сягнуть 5-11 градусів тепла, на решті території – 8-14, в більшості західних, Одеській, Миколаївській і місцями Вінницькій, Кіровоградській областях – 15-20 градусів вище нуля.

В Києві у вівторок – без істотних опадів; температура повітря вночі складе 2-4, вдень – близько 10 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» показало, з якими показниками Україна підходить до завершення опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: