У відновлену Балаклію повернулися всі жителі

Читать на русском
Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила про повернення в Балаклію всіх евакуйованих через вибухи боєприпасів жителів.

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила про повернення в Балаклію всіх евакуйованих через вибухи боєприпасів жителів.

Також в службі інформували, що станом на 20.00 пожежі на території міста та прилеглих населених пунктів в результаті вибухів боєприпасів не зафіксовано, місто очищено від вибухонебезпечних предметів, інформує «Слово і Діло».

Повністю відновлено енергопостачання Балаклеї і прилеглих населених пунктів, а газопостачання відновлено на 50%.

З тимчасових евакуаційних пунктів в місто переміщені всі евакуйовані жителі, підкреслили в ГСЧС.

У Балаклії розмінували частину міста і чотири селаСапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розчистили від снарядів три сектори в Балаклії і села Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенково.
  Зокрема співробітники МНС проконсультували населення міста та прилеглих населених пунктів щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів та роздали 6 тисяч пам'яток.

Відзначається, що до Штабу з НС надійшло 408 заявок з виявлення боєприпасів, а з початку робіт вилучено 1466 вибухонебезпечних предметів.

Раніше повідомлялося, що Балаклію повністю розмінували, а на ліквідацію наслідків вибухів боєприпасів виділили 2 мільйони гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: