У Балаклії розмінували частину міста і чотири села

Читать на русском
Сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розчистили від снарядів три сектори в Балаклії і села Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенково.
фото: ДСНС

Сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розчистили від снарядів три сектори в Балаклії і села Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенково.

Про це розповіли в прес-службі ДСНС, повідомляє «Слово і Діло».

«Протягом 24 березня піротехнічними розрахунками ДСНС вилучено 201 вибухонебезпечний предмет, обстежено і повністю очищено від вибухонебезпечних предметів і залишків боєприпасів 3 сектора в місті Балаклія та території сіл Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенково», – уточнили у відомстві.

Також рятувальники повідомили, що на території арсеналу тривають поодинокі вибухи з різною інтенсивністю. Для ліквідації вогнищ пожеж залучено два пожежних танки Міноборони, підвезення води здійснює три пожежних машини ДСНС.

В цілому з початку робіт сапери ДСНС знайшли і передали представникам арсеналу 275 різних боєприпасів.

За минулу добу пожежники загасили в місті і околицях 4 пожежі після попадання вибухонебезпечних предметів, всього з початку подій загасили 19 пожеж.

У зоні НС все ще відключений газ, зупинена робота небезпечних об'єктів, перекрито рух по ж/д станції Балаклея і закрито повітряний простір в радіусі 40 км.

Всього в роботах по ліквідації наслідків вибухів на складах боєприпасів задіяні 1465 чоловік і 234 одиниці техніки.

Нагадаємо, увечері 24 березня пожежа на території складів остаточно загасили.

Раніше в ДСНС назвали кількість жертв події.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: