У столиці продовжили термін користування «Карткою киянина»

Читать на русском
У період переоформлення картки представники пільгових категорій можуть користуватися оригіналами свідоцтв для безкоштовного проїзду.

Київрада внесла зміни до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки.

Згідно з рішенням, строк користування «Карткою киянина» продовжено до 1 грудня 2017 року, повідомляється на сайті КМДА, передає «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв завершити розробку і впровадити систему електронного врядуванняСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Таким чином, у власників карток, які не встигли їх замінити, з'явилися вісім додаткових місяців для переоформлення. При цьому вони не втрачають пільги на проїзд у громадському транспорті.

У період переоформлення картки представників пільгових категорій можуть користуватися оригіналами свідоцтв для безкоштовного проїзду в міському транспорті.

Пільговикам ускладнять проїзд у київському метроУ КМДА заявили про зміну системи проїзду в Київському метрополітені для пільговиків, який вже з 1 квітня 2017 року здійснюватися лише за допомогою картки киянина.

Раніше КМДА повідомляло, що з 1 квітня 2017 року безкоштовний проїзд у столичному метрополітені пільговим категоріям населення міста Києва надаватиметься виключно на підставі «Картки киянина».

Раніше в КМДА назвали вартість запуску наземного транспорту з Троєщини.

Нагадаємо, в КМДА відзвітували про результати перевірки столичних мостів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: