Росія привела в бойову готовність війська в окупованому Криму

Читать на русском
Росія в окупованому Криму по тривозі підняла ряд з'єднань і військових частин з метою раптової перевірки бойової готовності.

Росія в окупованому Криму по тривозі підняла ряд з'єднань і військових частин з метою раптової перевірки бойової готовності.

Про це повідомляє російське бюро агентства «Інтерфакс» із посиланням на штаб Південного військового округу, інформує «Слово і Діло».

Крім того, в рамках раптового контролю стану бойової готовності підняті військові частини, які дислокуються в Карачаєво-Черкесії, Чеченській республіці, Дагестані.

Біля «кордону» з Кримом РФ підняла вертольоти й переміщувала технікуМинулої доби прикордонники зафіксували підвищення активності Збройних сил Російської Федерації поблизу адміністративного кордону з анексованим Кримом.

В цілому за тривогою підняли близько трьох тисяч російських військових. У перевірці задіяно понад тисячу одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, в тому числі танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3 і бронетранспортери БТР-82А.

«На маршрутах пройде відпрацювання ввідних із відбиття нападу умовного противника та орієнтування в незнайомих районах. На полігонах військовослужбовці виконають завдання з відпрацювання тактичних дій і проведуть навчальні стрільби», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко побоюється російської атаки з Придністров'я. Учора прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в Україні розігрують абхазький сценарій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: