Артеменка виключили з фракції Ляшка

Читать на русском
Радикальна партія Олега Ляшка виключила Андрія Артеменка зі складу фракції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав член фракції Андрій Лозовой.
Андрій Артеменко

«Радикальна партія Олега Ляшка» виключила Андрія Артеменка зі складу фракції.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав член фракції Андрій Лозовой, повідомляє «Слово і Діло».

«Рішення фракції «Радикальної партії Ляшка» – виключити Андрія Артеменка зі складу фракції й вимагати від нього скласти мандат, отриманий за списком РПЛ», – написав він.

Артеменко під час виборів був 16-м у списку «Радикальної партії». Він є заступником голови комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції.

Водночас нардеп Сергій Лещенко написав у Facebook, що «план Артеменка – це насправді план Льовочкіна-Бойка/Суркова».

Раніше газета The New York Times повідомила, що нардеп із фракції «Радикальної партії Ляшка» Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною та Росією для скасування санкцій. Цей план передбачає виведення всіх російських військ зі Східної України та референдум про передачу Криму в оренду Росії на 50 або 100 років.

Також Артеменко начебто передав США докази корумпованості Президента України Петра Порошенка.

Сам нардеп заявив, що отримав схвалення свого плану з боку помічників президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко обіцяв, що порушить питання про виключення Артеменка зі складу фракції, якщо той не складе депутатський мандат добровільно. Зазначимо, що видання «Слово і Діло» проаналізувало обіцянки Андрія Артеменка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: