Маккейн закликав Трампа надати Україні летальну зброю

Читать на русском
Голова комітету з питань збройних сил Сенату Джон Маккейн закликав американського президента Дональда Трампа надати Україні летальну зброю.
Джон Маккейн

Голова комітету з питань збройних сил Сенату Джон Маккейн закликав американського президента Дональда Трампа надати Україні летальну зброю.

Політик написав президенту відповідний лист, який оприлюднено на офіційному сайті сенатора, повідомляє «Слово і Діло».

У ньому Маккейн закликає Трампа скористатися законом про національну оборону, який визначає військовий бюджет США на 2017 рік, і надати Україні летальне озброєння для допомоги в захисті її території від «подальших порушень з боку Росії та сепаратистів».

Словам Путіна вірити не варто – МаккейнСенатор від Республіканської партії закликав новообраного президента США не довіряти словам керівництва РФ про бажання поліпшити російсько-американські відносини.

Він також попросив Трампа зберегти дію санкцій проти РФ доти, доки вона не звільнить Крим і не припинить агресію на Донбасі.

Відзначимо, раніше американський сенатор Джон Маккейн назвав російського президента Володимира Путіна «вбивцею, бандитом і продуктом КДБ».

Нагадаємо, що в грудні Конгрес США схвалив виділення 350 мільйонів військової допомоги для України, однак летальна зброя в ньому не передбачена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: