Байден порадив Трампу подорослішати

Читать на русском
Віце-президент США Джо Байден заявив, що в нього викликає занепокоєння небажання обраного президента Дональда Трампа дослухатися до думки розвідки та спецслужб, і порадив Трампу подорослішати.
Джо БайденФото: АР

Віце-президент США Джо Байден заявив, що в нього викликає занепокоєння небажання обраного президента Дональда Трампа дослухатися до думки розвідки та спецслужб, і порадив Трампу «подорослішати».

Про це він розповів у інтерв'ю PBS, пише «Слово і Діло».

Байден відзначив, що не вірити заявам про втручання росіян у президентські вибори з боку Трампа – «абсолютне божевілля».

«Для президента не вірити, не бути готовим прислухатися до багатьох служб розвідки, від військової розвідки до ЦРУ – абсолютне божевілля», – сказав віце-президент.

ЦРУ: Росія намагалася допомогти Трампу перемогти на виборахЦРУ США прийшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані на підтримку Трампа.

«Сама думка про те, що ти можеш знати більше, ніж розвідка ... Це як говорити, що ти знаєш фізику краще за свого вчителя. «Я не читав книгу, я просто краще знаю», – зазначив Байден.

Він також порадив Трампу «подорослішати».

«Прийшов час. Ти – президент. Прийшов час щось робити. Покажи нам, на що ти здатен», – заявив віце-президент США.

Нагадаємо, в Білому домі назвали «сумною» критику Трампа щодо розвідки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: