«Антонов» прокоментував чутки про «витік мізків» до Росії

Читать на русском
В ДП Антонов не вважають за потрібне коментувати стан російської авіаційної галузі, який спонукав Рогозіна закликати українських фахівців переходити на роботу в Росію.

Державне підприємство «Антонов», яке входить до ДК «Укроборонпром», заявляє, що навіть у важкі часи основа колективу залишалася на підприємстві, продовжуючи традиції українського авіабудування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на документ, поширений прес-службою підприємства у відповідь на заяву віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна про готовність надати роботу фахівцям флагмана українського авіабудування.

«У будь-які, навіть дуже важкі часи основа колективу «антонівців» залишається на підприємстві, зберігаючи й розвиваючи традиції засновника своєї школи – Олега Костянтиновича Антонова», – йдеться в заяві.

Дотримуючись професійної етики, на підприємстві не вважають за потрібне коментувати стан російської авіаційної галузі, який спонукав чиновника виступити з цією заявою.

Суд Москви зобов'язав «Антонов» виплатити понад 180 мільйонів рублів Міноборони РФАрбітражний суд Москви зобов'язав українське держпідприємство «Антонов» виплатити Міноборони Росії 180,26 млн руб. ($2,76 млн) неустойки.

Повідомляється, що певний відсоток фахівців, які починали трудовий шлях на підприємстві, через різні життєві обставини пішли працювати на інші авіаційні підприємства світу. Але, як показує історія, основа колективу не залишала промислові майданчики.

Нагадаємо, що в засобах масової інформації поширюється заява віце-прем'єра РФ про готовність надати роботу фахівцям ДП «Антонов» з метою зберегти школу розробки літаків, засновану Олегом Антоновим.

Раніше державний концерн «Укроборонпром» погодив із Міністерством економічного розвитку і торгівлі можливість корпоратизувати ще 5 своїх підприємств-учасників.

Нагадаємо, 20 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: