Багатообіцяючий міністр. Чим від початку роботи в уряді запам’ятався Володимир Омелян

Читать на русском

За 9 місяців роботи на чолі Міністерства інфраструктури Володимира Омеляна «Слово і Діло» зареєструвало 23 його обіцянки, жодної з яких він поки що не реалізував.

Такі результати моніторингу відповідальності політика, що проводиться аналітиками порталу. Тут одразу варто відзначити, що частина обіцянок, що наразі мають статус «у процесі виконання», перевіряються «Словом Ділом» і невдовзі отримають фактичні статуси. Разом із тим, уже можна зробити певні висновки щодо ефективності очільника Мінінфраструктури.

До списку найважливіших обіцянок Омеляна зі статусом «у процесі виконання» належать такі, як реформа Адміністрації морських портів, ремонт у 2017 році 2,5 тис. км автодоріг та 80 мостів, реконструкція злітно-посадкових смуг у регіональних аеропортах і нові санітарні норми для пасажирських вагонів «Укрзалізниці».

Провалених обіцянок у міністра на цю мить три. Він не зміг восени минулого року врегулювати ситуацію з вимогами для автоперевізників, поставити крапку в питанні перейменування «Борисполя» та домогтися ухвалення закону про легалізацію таксомоторних перевізників до грудня 2016 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: