В аеропорту Одеси через сильний снігопад скасовують рейси

Читать на русском
Аеропорт Одеси прийняв останній рейс о 9:11, а потім став відправляти літаки в аеропорти Києва, де погода сприятлива. Згідно з електронним табло, як мінімум, до 16 годин аеропорт не приймає рейси.

Через складні метеоумови в міжнародному аеропорту «Одеса» змінено графік прийому і відправлення літаків. Зранку 6 січня прийнято і відправлено тільки один рейс.

Про це повідомили в прес-службі аеропорту, передає «Слово і Діло».

Що потрібно знати при купівлі авіаквиткаНоворічні свята є чудовою нагодою здійснити подорож в іншу країну або на інший континент. «Слово і Діло» вирішило прояснити, що означають терміни, які вказані на квитках.

«Авіалайнер зі Стамбула прибув і був відправлений за розкладом о 10 годині, три наступні рейси через істотне ускладнення метеумов, зокрема погіршення видимості, були скасовані. Йдеться про авірейс із Києва (Жуляни), який очікувався об 11 год.10 хв. та другий зі Стамбула - о 12 год. 25 хв. Також виліт з Одеси до Києва, який належало відправити о 17 год. 50 хв. Триває очищення від снігу злітно-посадкової смуги», - зазначила керівник прес-служби Марія Попович.

У післяобідню пору затримуються виконання рейсів і з Відня (Австрія), Мінська (Білорусь) і Стамбулу (Туреччина).

Як повідомлялося, у п'ятницю в Одесі - снігопад та хуртовина, оголошено штормове попередження. Призупинено також виконання низки міжміських автобусних рейсів.

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов на різдвяні свята, зокрема про зниження температури по всій території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: