«Укртелеком» підвищує тариф на послуги для підприємств

Читать на русском
Укртелеком пов'язує необхідність підвищити тарифи з інфляцією і зростанням витрат на обслуговування телекомунікаційної інфраструктури.

ПАТ «Укртелеком» з 1 січня 2017 року підвищить тариф на послуги місцевого телефонного зв'язку та інтернету для юридичних осіб, в середньому, на 25% і 20% відповідно.

В середньому місячний тариф на фіксований зв'язок для юросіб збільшиться на 15 грн, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ПАТ.

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) запланувала двоетапне підвищення тарифів на послуги місцевого телефонного зв'язку: в середньому на 10,6% для населення і бюджетних установ, а з 1 січня 2017 року – на 21,2 % для бюджетних установ.

Завищені тарифи ДТЕК принесуть Ахметову щонайменше 10 млрд грн – ГерусМаніпуляції з тарифом на відпуск електроенергії з боку регулятора в особі НКРЕКУ принесуть додатковий дохід ТОВ ДТЕК, яке контролюється Рінатом Ахметовим, в розмірі не менше 10 млрд грн.

Раніше, «Укртелеком» звернувся до НКРЗІ з ініціативою про підвищення тарифів, пов'язуючи її необхідність з інфляцією і зростанням витрат на обслуговування телекомунікаційної інфраструктури.

У серпні «Укртелеком» надав Національній комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації обґрунтування підвищення тарифів на фіксований телефонний зв'язок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: