Міноборони виплатить 8 мільйонів гривень родинам військових-заручників

Читать на русском
Міністерство оборони направило на виплати родинам військових, які перебувають у заручниках на Донбасі, 8 мільйонів гривень.
Ірина Геращенко

Міністерство оборони направило на виплати родинам військових, які перебувають у заручниках на Донбасі, 8 мільйонів гривень.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко, повідомляє «Слово і Діло».

Відповідні перерахунки й виплати мають здійснити військові частини та підрозділи наступного тижня.

Кабмін установив порядок виплат сім'ям полонених бійцівУряд доручив Міністерству оборони здійснити перерахунок розміру грошового забезпечення військовослужбовців, захоплених у полон.

«Користуючись присутністю в бюджетну ніч у ВР всього складу уряду, обговорила з прем'єр-міністром та міністром оборони ситуацію з виплатами сім'ям заручників-військових. Володимир Гройсман запевнив, що вже підписав усі відповідні нормативні акти, а Степан Полторак повідомив, що МО направило на ці виплати 8 мільйонів гривень», – розповіла Геращенко.

За її словами, наступного тижня військові частини та підрозділи, до яких належать військовослужбовці, яких незаконно тримають в ОРДЛО, мають здійснити відповідні перерахунки й виплати сім'ям. Геращенко зазначила, що ця ситуація відстежується.

Нагадаємо, рано вранці 21 грудня Верховна Рада ухвалила Бюджет-2017.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: