Порошенко домовився про зустріч з очільником МВФ

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і директор Міжнародного валютного фонду домовилися про зустріч.
Порошенко/Лагард

Президент України Петро Порошенко і директор Міжнародного валютного фонду Крістен Лагард домовилися про зустріч в січні 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Повідомляється, що співрозмовники домовилися про проведення двосторонньої зустрічі в січні 2017 року.

Крістін Лагард також привітала рішення про націоналізацію «Приватбанку», що стало важливим кроком на шляху оздоровлення банківської системи України.

МВФ відзначив покращення макроекономічної стабілізації в УкраїніМіжнародний валютний фонд бачить хороші результати макроекономічної стабілізації в Україні.

Директор МВФ відзначила зважені і рішучі кроки керівництва України, зокрема Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої в цьому питанні, що має визначальне значення для збереження суспільної довіри і стабільності банківської системи.

Співрозмовники також обговорили процес розгляду проекту Державного бюджету України на наступний рік і перспективи його прийняття.

Петро Порошенко і Крістін Лагард скоординували кроки у розвитку подальшої взаємодії між Україною і МВФ в рамках програми розширеного фінансування.

Нагадаємо, Міністерство фінансів України сподівається, що рішення Кабінету міністрів про націоналізацію «ПриватБанку» наблизить країну до отримання чергового траншу від Міжнародного валютного фонду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: