НАБУ розслідує провадження, в рамках яких накладено арешт на 433,6 мільйонів гривень

Читать на русском
Станом на 1 грудня детективами Антикорупційного бюро накладено арешт на 433,6 млн гривень, 79,7 млн доларів, 7 млн євро.
Артем Ситник

Станом на 1 грудня детективами Антикорупційного бюро накладено арешт на 433,6 млн гривень, 79,7 млн доларів, 7 млн євро.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

Відзначається, що дані кошти арештовані в рамках кримінальних проваджень, якими займається НАБУ. Крім того, накладено арешт на інше майно: цінні папери вартістю 75,5 млн доларів, 228 одиниць сільськогосподарської техніки та комплектуючих, 1 цілісний майновий комплекс, 53 нежитлові приміщення, 41 транспортний засіб, 101 земельну ділянку, 32 будинки і домоволодіння, 52 квартири, золоті злитки, прикраси, техніка.

Рік роботи НАБУ та САП: як справляються зі своїми обов'язками головні борці з корупцієюУ день, коли керівники Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури звітують про рік роботи своїх відомств, «Слово і Діло» вирішило доповнити озвучену ними статистику даними власного моніторингу.

«Ще одним важливим кроком для повернення активів є підписана днями угоду про співпрацю з «Європолом», в якому НАБУ значиться суб'єктом прямого звернення», – підкреслив глава НАБУ Артем Ситник.

Саме тому, на його думку, українські правоохоронні органи повинні отримати доступ до міжнародних баз даних, які дозволять виявляти майно за кордоном і передавати інформацію тим органам, які проводять розслідування.

Нагадаємо, Кабмін дозволив НАБУ розпоряджатися зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: