Міністр оборони заявив про загострення ситуації на Донбасі

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак констатував загострення ситуації в Донецькій і Луганській областях, яке відбувається останнім часом.
Степан Полторак

Міністр оборони України Степан Полторак констатував загострення ситуації в Донецькій і Луганській областях, яке відбувається останнім часом.

Про це він заявив журналістам у Варшаві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я зрушень не бачу. Вчора було 42 обстріли. Я думаю, що це не приклад поліпшення ситуації на сході України», – заявив глава Міноборони.

Полторак: 5,5 тисяч військових РФ перебувають на ДонбасіМіністр оборони Степан Полторак оцінює сили противника на Донбасі в 30 тисяч бойовиків і 5,5 тисяч кадрових російських військовослужбовців.

Полторак також зазначив, що Росія не виявляє ініціативи для врегулювання ситуації, а робить все можливе, щоб «дорожня карта» імплементації Мінських угод не була погоджена.

«Україна до цього (до імплементації Мінських угод – Ред.) готова, ми працюємо і ми виконуємо у повному обсязі зобов'язання», – наголосив він.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби, 1 грудня, було зафіксовано 42 обстріли позицій українських військових з боку терористів. Повідомлялося також, що в цей день один український військовий загинув і троє отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: