У Трампа підтвердили, що держсекретарем США може стати колишній суперник Обами на виборах

Читать на русском
Майбутній віце-президент США Майкл Пенс підтвердив, що на посаду держсекретаря США активно розглядається кандидатура одного з колишніх кандидатів у президенти.
Мітт Ромні та Барак ОбамаФото з відкритих джерел

Обраний віце-президент США Майкл Пенс заявив, що на посаду держсекретаря країни «активно розглядається» кандидатура учасника президентських виборів в 2012 році Мітта Ромні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал Fox News.

Зокрема, в коментарі журналістам телеканалу Пенс підтвердив здогади преси про те, що переговори про можливе призначення Ромні на цю посаду ведуться.

Вибори в ключових країнах ЄС: у Франції лідирує Ле Пен, у Німеччині – МеркельВідповідно до опитувань, лідер ультраправого руху Марін Ле Пен значно випереджає конкурентів у гонитві за кріслом президента Франції.

Раніше Ромні відвідав належний Трампу гольф-клуб неподалік Нью-Йорка, коментувати своє можливе призначення він відмовився, а ось Трамп зауважив, що зустріч пройшла «чудово».

Раніше Ромні неодноразово критикував обраного президента США. Як писало «Слово і Діло», до цього його прізвища у списку ймовірних претендентів на високі посади в адміністрації Трампа не було.

Як відомо, на виборах президента у 2012 році Ромні був одним із кандидатів від Республіканської партії, але згодом ухвалив рішення про зняття своєї кандидатури на користь Джона Маккейна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: