Депутат від «БПП» за два роки не подав закон про соціальне партнерство на селі

Читать на русском
Народний депутат від президентської партії пообіцяв своїм виборцям ухвалити закон про соціальне партнерство на селі, але за два роки так і не спромігся зареєструвати відповідний законопроект.
Вадим НестеренкоФото: "Телеканал Самарь"

Незважаючи на обіцянку народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Вадима Нестеренка про сприяння ухваленню законопроекту про соціальне партнерство на селі, відповідний проект закону навіть не був зареєстрований в апараті парламенту.

Ухвалення зазначеного законопроекту було одним із пунктів передвиборної програми нардепа, який балотувався в 38-му одномандатному виборчому окрузі, що в Дніпропетровській області, нагадує «Слово і Діло».

Виборча програма Нестеренка була зареєстрована на сайті ЦВК 17 вересня 2014 року. За 2 місяці він був обраний депутатом Верховної Ради, але за цей час так і не реалізував свою обіцянку. Як з'ясувало «Слово і Діло», станом на 13 жовтня Нестеренко не реєстрував у парламенті жодної законодавчої ініціативи, яка стосувалася б питання соціального партнерства.

Таким чином у досьє Нестеренка вже 3 невиконаних обіцянки й жодної виконаної.

Перевірити свої знання про те, як виконують свої обіцянки інші депутати фракції «БПП», можна за допомогою спеціального тесту від «Слова і Діла».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: