Школи двох буковинських сіл залишилися без обіцяного Фищуком ремонту

Читать на русском
Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук не зміг у 2015 році завершити обіцяні ремонтні роботи у селах Йорданешти та Мошанець.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук не зміг у 2015 році завершити обіцяні ремонтні роботи у селах Йорданешти та Мошанець.

Відповідну обіцянку голови Чернівецької ОДА система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала в середині вересня 2015 року.

Так, 29 грудня 2015 року Олександр Фищук повідомив, що на добудову школи в селі Йорданешти Глибоцького району Чернівецької області потрібно 14 мільйонів гривень. Здати об'єкт в експлуатацію планується в 2016 році.

У школі села Мошанець Кельменецького району також не завершено ремонтні роботи. Через несприятливі погодні умови певні будівельні роботи поки що припинено. Коли планується здати об'єкт, невідомо. Наразі тривають штукатурні, а також пуско-налагоджувальні роботи котельні.

Таким чином, Фищук не зміг виконати дві своїх обіцянки.

Нагадаємо, 11 вересня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив, що в 2015 році планується завершити ремонтні роботи в двох сільских школах області.

Системою народного контролю «Слово і Діло» зафіксовано 30 обіцянок Олександра Фищука, з них 7 є виконаними, 14 – невиконаними, а ще 9 – перебувають у процесі виконання.

Подивитися всі обіцянки цього чиновника можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: