Поліція спіймала на хабарі харківських чиновників

Читать на русском
Національна поліція затримала на отриманні хабара трьох чиновників Харківської міської ради.

Працівники Національної поліції затримали під час отримання хабара трьох чиновників Харківської міської ради – начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту й зв'язку, а також юриста та керівника юридичного департаменту міськради.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Антон Геращенко.

НАЗК затвердило порядок оформлення корупційних схем чиновниківНаціональне агентство із запобігання корупції (НАЗК) затвердило порядок оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів.

За його словами, підозрювані чиновники вимагали та отримали хабар в розмірі 4 тисяч доларів за відмову від судового позову на визнання права власності на квартиру, за якою було суперечливе питання щодо спадщини.

«Генеральна прокуратура зараз займається вивченням матеріалів слідчо-оперативних розробок на предмет розширення кола підозрюваних щодо начальства затриманих сьогодні осіб, якщо для цього буде достатньо доказів», – написав Геращенко.

Нагадаємо, українські силові відомства з початку 2016 року затримали при спробі отримати хабара понад 600 державних чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: