«Пропадіть ви всі пропадом!»: соцмережі жартують над привітаннями політиків у День журналіста

Читать на русском

6 червня в Україні відзначається, мабуть, єдине в році професійне свято, про яке журналістам сказати нічого. А все тому, що вони самі є винуватцями дійства.

6 червня в Україні відзначається, мабуть, єдине в році професійне свято, про яке журналістам сказати нічого. А все тому, що вони самі є винуватцями дійства.

Тому сьогодні «Слово і Діло» зібрало найцікавіші, кумедні, а часом і саркастичні привітання з Днем журналіста з українського сегмента соцмереж. Як привітали акул пера і клавіатури політики та як на це відреагували прості українці й самі медійники – дивіться в нашому огляді.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій також привітав журналістів, наголосивши на важливості їхньої роботи під час гібридної війни Росії проти України.

Долучилися до привітань й інші українські політики, зокрема лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. До її привітань журналісти поставилися з гумором.

Журналіст Віталій Портников назвав День журналіста такою самою «відрижкою «совка», як і Комсомольськ чи Дніпродзержинськ».

«Немає жодної цивілізованої країни, де б у календарі офіційних свят був би день журналіста, ми маємо Міжнародний день солідарності журналістів – і це дійсно важливо», – вважає Портников.

Не бачить приводу для свята й журналістка Тетяна Козирєва. В своєму пості вона пояснила, чому так вважає.

Жартують у соцмережах і з приводу цікавих заголовків, якими заповнені деякі регіональні ЗМІ.

Сьогодні також згадали пікантну фотографію журналістки на одній із перших прес-конференцій Президента України Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: