В СБУ розповіли, які скарби знайшли у заступника голови Миколаївської ОДА

Читать на русском

Під час обшуків у маєтку першого заступника голови Миколаївської ОДА співробітники СБУ знайшли чимало валюти та дорогоцінностей.

Під час обшуків у маєтку першого заступника голови Миколаївської ОДА співробітники СБУ знайшли чимало валюти та дорогоцінностей.

Чиновник зберігав вдома валізу з 300 тис. доларів США та велику кількість ювелірних виробів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Крім того, під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких знаходилися сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло. У сейфах також зберігалася «чорна бухгалтерія», яка доводить проведення корупційних оборудок.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання хабара).

«Першого заступника губернатора та заступника голови однієї райдержадміністрацій Миколаївщини затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії», – повідомили в СБУ.

Як повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, зараз затриманий перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук знаходиться в одеському ізоляторі тимчасового утримання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: