«Нічого собі»: Деканоїдзе вирішила звільнити Киву (доповнено)

Читать на русском
Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе вирішила звільнити Іллю Киву з посади начальника департаменту боротьби з наркозлочинністю.
Ілля Кива

Глава національної поліції України Хатія Деканоїдзе подала заяву про звільнення начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Іллі Киви.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона сказала на брифінгу.

Причиною такого рішення стало резонансне інтерв'ю Киви одному з видань, де він висловлювався про учасників АТО, а також зізнався в тому, що користувався послугами повій.

«Я подаю документи на звільнення Киви й дуже сподіваюся, що міністр підтримає, тому що його слова, особливо про АТОшників, – це неприйнятно», – заявила глава Нацполіції.

Глава Національної поліції: я відчуваю реванш міліціїМайже всі колишні міліціонери, які не пройшли переатестацію, намагаються поновитися на посадах через суди.

Нагадаємо, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива повідомив про конфлікт із керівництвом правоохоронних органів, зокрема з Хатією Деканоїдзе.

«Якщо все-таки Деканоїдзе мене не доконає й не вмовить Арсена Борисовича мене вигнати, я отримаю можливість здійснення оперативно-слідчих заходів. І першим містом, з якого я почну, стане Київ», – сказав Кива.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: