Полторак назвав кількість контрактників, набраних до ЗСУ з початку року

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що з початку 2016 року бажання служити за контрактом у Збройних силах України виявили понад 20 тисяч осіб.
Степан Полторак

З початку 2016 року Збройні сили України поповнилися більш ніж 21 тисячею військовослужбовців-контрактників.

Про це в середу повідомив міністр оборони України Степан Полторак, пише з посиланням на «Інтерфакс-Україна» «Слово і Діло».

За словами глави Міноборони, кількість охочих служити за контрактом у порівнянні з минулим роком зросла в десятки разів.

Сепаратисти поширюють чутки про конфлікт між ЗСУ та Нацгвардією – ІСБойовики так званих республік поширюють чутки про конфлікт між підрозділами ЗСУ та НГУ в Авдіївці.

«Станом на сьогодні ми вже призвали за контрактом 21 тис. військовослужбовців і ця цифра зростає щодня. Минулого року ця цифра була 200-300 осіб на місяць», – розповів міністр.

На сьогодні, не оголошуючи мобілізації, ЗСУ вже вдалося мобілізувати 31 тисячу військовослужбовців, хоча необхідність строкової служби для підтримки мобілізаційного ресурсу все ще є.

Нагадаємо, 12 квітня в прес-службі Міноборони повідомляли, що на той момент бажання служити за контрактом у ЗСУ виявили 18 тис. людей.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: