Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82 та 120-мм, гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових в Авдіївці. Також, з мінометів були обстріляні сили АТО в Попасній та Зайцевому.

Крім того, сепаратисти 14 разів застосовували увесь арсенал зброї, серед якої й міномети калібру 82мм, по опорних пунктах ЗСУ в Мар'їнці. Активність ворог проявляв і у напрямку Широкіного, Водяного, Березового, Красногорівки, шахти Бутівки, Щастя та Новозванівки.

Загалом, протягом минулої доби бойовики 33 рази відкривали вогонь по силам АТО. Водночас, ЗСУ 14 разів у відповідь відкривали вогонь на найбільш загрозливих напрямках зближення противника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: