Порошенко розповів, коли вирішиться політична криза в Україні

Читать на русском
Під час власного візиту до Сполучених Штатів Америки Порошенко спрогнозував вирішення кризи найближчим часом.

України може вийти з політичної кризи вже до кінця цього тижня та нарешті сформувати парламентську більшість у Верховній Раді.

Про це під час власного виступу в Конгресі США заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Вихід із політичної кризи, скоріш за все, буде знайдено цього тижня. Я наполягаю на чітких принципах формування нового уряду та коаліції в парламенті. Хтось може вважати політичну кризу в Україні викликом. Я вважаю, що це шанс. Ми маємо вийти з неї більш стійкими», – додав Глава держави.

За його словами, протягом двох років в Україні розпочалося провадження широкого пакету реформ й уряду вдалося багато чого зробити. Порошенко також наголосив на важливості підтримки та лідерства США в протистоянні російській агресії.

Ціна «золотої акції»: варіанти формування нової коаліції«Слово і Діло» спробувало розібратися, як ідуть справи з формуванням нової коаліції у Верховній Раді.

«У ці складні часи я закликаю Америку бути сильною та вірити в себе так само, як люди доброї волі в усьому світі продовжують вірити в Америку. Не дозволяйте прагматизму змусити вас забути про цінності, в яких пріоритетом є свобода. Не дозволяйте Америці стати дріб'язковою», – заявив він.

Президент закликав посилити діалог між Україною та США для того, щоб оновити стратегічне партнерство між країнами в різних сферах, у тому числі обороні й безпеці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: