Створення коаліції: Лещенко каже, що Банкова має «план Б»

Читать на русском
Прем'єрська фракція та БПП хочуть обійтися без послуг Тимошенко та Радикальної партії в коаліції.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко повідомив, що в Адміністрації Президента запустили «план Б» щодо формування нової коаліції.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами Лещенка, Президент Петро Порошенко та чинний прем'єр-міністр Арсеній Яценюк хочуть обійтися без фракції «Батьківщини».

«У вівторок (29 березня – Ред.) ввечері в АП намагалися зібрати коаліцію, не вдаючись до послуг Юлії Тимошенко. Позафракційним мажоритарникам пропонують вступати до фракцій «БПП» і «НФ» із тим, щоб довести їх чисельність до розміру, який складе 226 голосів», – заявив нардеп.

Таким чином, Президент та прем'єр намагаються зірвати «золоту акцію» Юлії Тимошенко. Лещенко додав, що результат цих переговорів можна побачити при оголошенні вступу тих чи інших депутатів до фракцій «БПП» і «НФ».

Нагадаємо, що сьогодні, 30 березня, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла, що її вимоги щодо вступу до коаліції не змінилися. Втім, учора ЗМІ говорили про 20 законопроектів, на яких наполягала Тимошенко, а сьогодні керівник «Батьківщини» озвучила лише 10.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: