«Укрнафта» в листопаді оплатить залишок боргу

Читать на русском
Нове правління ПАТ «Укрнафта» просить відтермінування на 30 днів для погашення залишку боргу за 2014 рік.

Нове правління ПАТ «Укрнафта» просить відтермінування на 30 днів для погашення залишку боргу за 2014 рік.

Про це повідомляє «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

Новий глава правління «Укрнафти» Марк Роллінз просить про відтермінування на 30 днів для погашення залишку виплати дивідендів державі. Лист з відповідним проханням було надіслано Роллінзом прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку.

«Укрнафтою» досі керують люди Коломойського – ЛещенкоНезважаючи на те, що «Укрнафта» місяць тому отримала нового керівника, державним підприємством досі керують менеджери олігарха Ігоря Коломойського.

«Прошу розглянути питання про надання мені додаткового часу – 30 календарних днів – для належного виконання поточних зобов'язань товариства з погашення податкового боргу», – йдеться в листі.

За словами Роллінза, на посаду він вступив нещодавно, 29 вересня, і тому не встиг належним чином розібратися в даному питанні.

Нагадаємо, сьогодні ПАТ «Укрнафта» виплатило 200 млн гривень дивідендів за 2014 рік. Всього, за словами представників НАК «Нафтогаз України», до 3 жовтня «Укрнафті» залишилося виплатити 430 млн гривень. У зв'язку з проханням про відтермінування дата може бути перенесена на 3 листопада. Також «Нафтогаз» повідомив, що до кінця цього року «Укрнафта» повинна заплатити ще 1,8 млрд гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: