З «Блоку Петра Порошенка» вийшов ще один депутат

Читать на русском
Народний депутат, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Шевченко заявив про свій вихід зі складу пропрезидентської фракції.

Народний депутат, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Шевченко заявив про свій вихід зі складу пропрезидентської фракції.

Відповідна заява розміщена на офіційному сайті політика, пише «Слово і Діло».

Чіткого пояснення причин свого виходу, втім, Шевченко так і не дав. У повідомленні нардеп заявляє про тиск на членів фракції ззовні, а також звинувачує лідерів «БПП» в «згортанні» Революції Гідності та проведенні псевдореформ без кардинальних змін».

«Є спроби залишити все по-старому, змінивши лише списки «недоторканних» сімей і кланів... Нам не по дорозі з тими, хто під виглядом децентралізації насправді робить кроки з тим, щоб надати центральній владі ще більших повноважень з метою тотального контролю над місцевою владою та громадами», – заявив Шевченко.

Олександр Шевченко – один із співвласників гірськолижного курорту «Буковель», справжнім власником якого є олігарх Ігор Коломойський. У Верховну Раду пройшов за списком «Блоку Петра Порошенка» по 83 округу (Івано-Франківськ). Варто відзначити, що по цьому ж округу Шевченко балотується в мери Івано-Франківська від партії «Укроп».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: