За чотири роки керування Харковом Кернес збільшив свій дохід у 92 рази

Читать на русском
Міський голова Харкова Геннадій Кернес очолив рейтинг мерів, які з 2010 по 2014 роки значно збільшили своє фінансове становище.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес очолив рейтинг мерів, які з 2010 по 2014 роки значно збільшили своє фінансове становище.

Такі дані випливають з аналізу декларацій українських градоначальників, детальніше з якими можна ознайомитися у спеціальній інфографіці «Слова і Діла».

Так, за чотири роки свого мерства Геннадій Адольфович «увійшов в плюс» на 12,8 мільйонів гривень: у 2010 році мер Харкова задекларував майже 141 тисячу гривень доходів, а у 2014 році – майже 13 млн гривень. Тобто офіційно дохід Кернеса за 4 роки збільшився у 92 рази.

Геннадій Кернес та його здобутки: обіцянки харківського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Харкова Геннадія Кернеса в рамках проекту «ОБРАНІ».

Один з координаторів Харківського Євромайдану Ігор Росоха вважає, що останнім часом Кернес став для Харкова «недозволеною розкішшю», а на думку харківського добровольця та відомого волонтера Леоніда Маслова, підсумки роботи Геннадія Кернеса в Харкові – це набір сумбурних несистемних змін, які важко пов'язувати з його обіцянками, але легко співставити з мерськими обов'язками та можливостями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: