Українських бізнесменів не чіпатимуть ще півтора року

Читать на русском
Кабінет міністрів України ухвалив рішення продовжити мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року за пропозицією Мінекономрозвитку.

Кабінет міністрів України ухвалив рішення продовжити мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Пропозиція про продовження мораторію надійшла від Міністерства економічного розвитку України.

«Півроку будемо працювати над тим, щоб знайти нові підходи до перевірок всіх органів контролю», – сказав Абромавичус на зустрічі уряду з бізнес-асоціаціями в Києві.

З осені 2014 року в Україні діє запроваджений урядом мораторій на перевірки діяльності всіх суб'єктів підприємницької діяльності. Перевірки можуть здійснюватися лише з дозволу уряду або на прохання самої компанії. При цьому мораторій не стосується перевірок, проведених Державною фінансовою інспекцією та Державною фіскальною службою (ДФС).

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: