Більше 3 тис. киян лишились без гарячої води. Частково – через конфлікт «Київенерго» з «Нафтогазом»

Читать на русском
Через невиплату боргів «Київенерго» «Нафтогазу України», НАК відключила від газопостачання ряд міських котелень – з цієї причини гарячої води не стало в 26 житлових будинках столиці.

На сьогодні 26 житлових будинків у столиці відрізані від гарячого водопостачання через борги «Київенерго» перед «Нафтогазом України».

Ще 2932 споживачі 2 червня були відключені від гарячого водопостачання з причини пошкодження теплових мереж, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новое Время».

Аварії на мережах опалення, як стверджують в «Київенерго», мають усунути за добу, пошкодження мереж гарячого водопостачання – не більше, ніж за 3 доби.

Нагадаємо, як розповів у коментарі «Слову і Ділу» директор Інституту енергетичних досліджень Дмитро Марунич, цього літа частина жителів столиці знову ризикує залишитись без гарячої води саме через неврегульоване питання оплати боргів «Київенерго» перед «Нафтогазом».

При цьому, більша вірогідність відключень – саме на Правому березі Дніпра, оскільки правобережну частину міста простіше відключати від опалення, ніж більшість житлових масивів на Лівому березі, констатував експерт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: