Черговий російський «гумконвой» можуть прийняти на Харківщині

Читать на русском
Україна запропонувала Росії здійснити пропуск і оформлення чергового, так званого «гуманітарного конвою» на ділянці російсько-українського кордону, який контролюється українською владою

Українська сторона запропонувала Росії здійснити пропуск і оформлення чергового, так званого «гуманітарного конвою» на ділянці російсько-українського кордону, який контролюється українською владою.

Про це «УНН» повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає «Слово і Діло».

«Ми отримали по лінії МЗС повідомлення від російської сторони про те, що Росія збирається відправити черговий так званий гуманітарний конвой. Крім того, нам стало відомо, що РФ збирається відправити його через ділянки російсько-українського кордону, які не контролюються українською стороною », - зазначив Слободян.

«Ми вже запропонували російській стороні щоб пропуск і оформлення цього гуманітарного конвою відбувався на ділянці, підконтрольній нам - на території Харківської або частини Луганської області ... Відповіді від РФ ми ще не отримали», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні МЗС Росії звернулося до України з проханням забезпечити безпеку 26-му, т.зв. «гуманітарному конвою» для Донбасу, який Росія планує відправити 14 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: