Білоус може очолити Фонд держмайна, а Терентьєв – АМКУ

Читать на русском
Ляшко заявив, що кандидатура Ігоря Білоуса розглядається на посаду голови Фонду державного майна, а кандидатура юриста і фінансиста Юрія Терентьєва – на посаду голови Антимонопольного комітету

Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що на посаду голови Фонду державного майна розглядається кандидатура екс-голови ДФС Ігоря Білоуса, а на посаду керівника Антимонопольного комітету – юриста і фінансиста Юрія Терентьєва.

Про це Ляшко повідомив журналістам в кулуарах парламенту, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами народного депутата, передбачається, що ці кадрові питання Верховна Рада розгляне в четвер. «Пропонується в цей четвер обрати, якщо буде спільне бачення, голів Фонду держмайна і Антимонопольного комітету», – розповів Ляшко.

При цьому він зазначив, що фракція «Радикальної партії» вважає, що кадрові питання в четвер потрібно розглядати тільки у випадку, якщо по даним питанням буде досягнута домовленість між членами коаліції. «Якщо не домовимося – кадрові питання розглядати не будемо. Повинна бути спільна позиція. Якщо її немає, краще не виносити, щоб не «собачитися», – сказав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: