Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондар пообіцяв, що він та депутатська група «Партія «За майбутнє» підтримає законопроєкт щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку (№5248)

17 червня 2021 року народний депутат України Віктор Бондар пообіцяв, що він та депутатська група «Партія «За майбутнє» підтримає законопроєкт №5248 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв`язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розташовано).
Не виконано
Сказано 17 червня 2021 р.

Джерело

  • https://www.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/7749.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=13719
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15180

Результат

Під час самого голосування у першому читанні Віктор Бондар «не голосував» за цей законопроєкт. Загалом половина депутатів групи «Партія «За майбутнє» (11 з 22 осіб) підтримали ініціативу.

8 вересня 2021 року Верховна Рада ухвалила законопроєкт №5248 щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у другому читанні. Віктор Бондар «не голосував» за цю ініціативу. Більшість депутатів групи «Партія «За майбутнє» (13 з 22 осіб) підтримали ініціативу.

Обіцянка отримує статус «не виконано», оскільки Віктор Бондар не підтримав ініціативу у двох читаннях, хоча сам наголошував на її важливості.