Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Шуляк пообіцяла провести аудит партійних справ на місцях

15 листопада 2021 року голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк пообіцяла провести аудит партійних справ на місцях. «По-третє, ми обов’язково зробимо, скажімо так, аудит всіх справ, що у нас відбувається на місцях. Ми дуже хочемо, щоб регіони працювали як єдиний злагоджений механізм», – сказала Шуляк (відео 10:09 по 10:24). 29 листопада 2021 року було опубліковано інтерв’ю Олени Шуляк, де вона заявила: «Наступний крок – глибокий аудит чи інвентаризація. Це будуть справи на рівні обласних організацій. У нас 24 обласні і дві міські. Є певні організації на місцевому рівні, але ми будемо починати з того, що кожна обласна організація зробить відповідний звіт. Про це я говорила на з’їзді і просила підготувати такий звіт для того, щоб їх винести вже безпосередньо на збори кожної обласної організації».
У процесі
Сказано 15 листопада 2021 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=tbNgljJsXeg&t=610s
  • https://lb.ua/news/2021/11/29/499649_olena_shulyak_na_sogodni_skladi.html

Результат

29 листопада 2021 року було опубліковано інтерв'ю Олени Шуляк, де вона заявила: «Наступний крок - глибокий аудит чи інвентаризація. Це будуть справи на рівні обласних організацій. У нас 24 обласні і дві міські. Є певні організації на місцевому рівні, але ми будемо починати з того, що кожна обласна організація зробить відповідний звіт. Про це я говорила на з’їзді і просила підготувати такий звіт для того, щоб їх винести вже безпосередньо на збори кожної обласної організації».