Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член комітету з питань антикорупційної політики

Шинкаренко пообіцяв актуалізувати питання негайного припинення руйнації друкарні Фесенка

1 жовтня 2021 року народний депутат України Іван Шинкаренко пообіцяв актуалізувати питання негайного припинення руйнації друкарні Фесенка. Зокрема, парламентар пообіцяв найближчими днями у Трускавці звернутися до керівництва партії та парламентської фракції "Слуга народу", а також до колег народних депутатів. "Я особисто вам обіцяю підняти питання перед керівництвом партії та парламентської фракції "Слуга народу", а також серед моїх колег народних депутатів про НЕГАЙНЕ припинення руйнації друкарні Фесенка... Я зроблю це найближчими днями в Трускавці під час виїзного засідання фракції, на яке я їду прямо зараз. Про реакцію моїх колег я буду ПУБЛІЧНО інформувати вас в режимі онлайн, а вас прошу оперативно передавати мою інформацію одеситам!" - зафіксовано у Facebook.
У процесі
Сказано 1 жовтня 2021 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/1788315720/posts/10215293194841649/
  • https://www.facebook.com/vanya.shynkarenko/posts/10215297149780520

Результат

2 жовтня Іван Шинкаренко повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що він разом з Міністром культури Олександром Ткаченком звернулися до голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького з метою розв'язання проблеми друкарні Фесенка. Також парламентар повідомив про те, що Офіс Президента було сповіщено про цю ситуацію.

Парламентар зазначив, що у понеділок, 4 жовтня, заплановано знайти шляхи розв'язання цієї ситуації, проте наразі про такі шляхи повідомлено не було. Редакція визначить статус обіцянки за результатами діяльності народного депутата та виконавчої влади з метою створення плану дій по припиненню руйнації друкарні Фесенка.