Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань молоді і спорту
  • Представник Уряду у Парламенті

Мокан пообіцяв провести спеціальне засідання Комітету з питань молоді і спорту

12 серпня 2021 року народний депутат України Василь Мокан пообіцяв провести спеціальне засідання Комітету з питань молоді і спорту та оприлюднити списки складу української делегації на Олімпіаді 2020 відповідно до міжнародних квот. "І, відповідаючи на Ваше питання, я Вам обіцяю, що ми проведемо засідання Комітету спеціальне, розберемо детально всі позитиви і негативи від цієї Олімпіади. І у тому числі по складу Олімпіади буде оприлюднено (списки, - ред.). Там немає зради тому, що є квота і на чиновників, до речі. І це правило Міжнародного олімпійського комітету", - зафіксовано у відео (1:07:45 - 1:08:08).
Виконано
Сказано 12 серпня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Dj8S7TjY_Yo?t=4067
  • http://komsport.rada.gov.ua/documents/zasid/74806.html
  • https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=542314886824926
  • https://sport.gov.ua/npas/pro-uchast-oficijnoyi-delegaciyi-nacionalnoyi-zbirnoyi-komandi-ukrayini-v-igrah-xxxii-olimpiadi-tokio-2020-v-m-tokio-yaponiya

Результат

22 вересня 2021 року відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту, порядком денним якого виступило питання про підсумки участі національної збірної команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх, що відбулися в місті Токіо (Японія), а також питання проєкту Закону "Про Державний бюджет України на 2022 рік". Під час цього засідання дійсно відбулося обговорення Олімпіади та питання складу делегації.

Варто зазначити, що нардеп Жан Беленюк підіймав окремо питання складу української делегації (26:00), наголосивши, що варто врегулювати кількість тренерів до кожного виду спорту, щоб усі спортсмени їхали на Олімпіади у супроводі власних тренерів. Василь Мокан підтримував колегу.

Також на сайті Міністерства молоді та спорту України було опубліковано склад української делегації національної збірної команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх, що відбулися в місті Токіо.

Обіцянка отримує статус "виконано".