Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Вінницької обласної державної адміністрації
  • Заступник керівника Державного управління справами

Борзов обіцяє розробити й затвердити план розвитку Вінницького госпітального округу

19 червня 2020 року голова Вінницької ОДА Сергій Борзов представив першочергові кроки діяльності на посаді. Одним з них є спільно з медичною спільнотою розробити й затвердити план розвитку госпітального округу Вінницької області для забезпечення якісного надання вторинної та екстреної медичної допомоги населенню Вінниччини.
У процесі
Сказано 19 червня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/borzov.s.s/posts/108306667593735
  • http://www.vin.gov.ua/departament-okhorony-zdorovia/36113-rozvytok-vinnytskoho-hospitalnoho-okruhu-maie-bazuvatys-na-zberezhenni-zdorovia-ta-zhyttia-patsiientiv-olha-zadorozhna

Результат

28 квітня 2021 року відбулось установче засідання оновленої госпітальної ради Вінницького госпітального округу. Присутні розглянули організаційні засади функціонування закладів охорони здоров’я області та перспективи розвитку на цей рік. Мета функціонування госпітальної ради - розробити, затвердити та реалізувати план розвитку госпітального округу на період від трьох до п’яти років. Для досягнення цієї мети керівники лікувально-профілактичних закладів звітуватимуть про проведену роботу щодо покращення матеріально-технічної бази лікарень, про кадровий потенціал закладів, а також надаватимуть інформацію про підписані договори з НСЗУ.

Як зазначила голова Департаменту охорони здоров'я, формування Плану розвитку Вінницького госпітального округу має базуватись на збереженні здоров’я та життя пацієнтів, на максимальній концентрації кадрових і матеріально-технічних ресурсів для потреб населення.