Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правоохоронної діяльності

Неклюдов пообіцяв підтримати законопроєкт Президента України про деолігархізацію

10 червня 2021 року народний депутат України Владлен Неклюдов пообіцяв підтримати законопроєкт Президента України про деолігархізацію. "Я підтримую цей законопроєкт та сподіваюсь, що і мої колеги так вчинять... Я вважаю цей законопроєкт дуже позитивним. Він сприятиме зменшенню впливу олігархів на політичне життя в Україні. Вони мають займатися бізнесом, створювати робочі місця, втілювати бізнес-проєкти та приносити користь як собі, так і людям. Зараз же, навпаки, шкодять. Крім того, на 100 відсотків незрозуміло, як вони заробляють свої кошти. Також вони незаконно впливають на деяких депутатів, які провалюють певні законодавчі пропозиції", - зафіксовано у ЗМІ. Нагадаємо, що у середині квітня Президент України анонсував законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599.
Виконано
Сказано 10 червня 2021 р.

Джерело

  • https://censor.net/ru/resonance/3270524/zelenskiyi_vs_olgarhi_borotba_par_chi_povtorennya_shlyahu_putna?fbclid=IwAR1xgyuCFFqCq9FiezHhSIthpzmg-WtTvR05akVZeKp2atLVFWpJNzx79Pw
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=14273
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15540

Результат

1 липня 2021 року Верховною Радою було прийнято у першому читанні законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599.

23 вересня 2021 року Верховною Радою було прийнято у другому читанні та у цілому законопроєкт про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) № 5599.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат виявив сталість позиції, проголосувавши "за" це рішення.